#Haberler

2024-2025 Senesi Olağan Üstü Genel Kurulumuz Yapıldı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü, yönetim kurulunca alınan olağanüstü genel kurul kararının ardından 02.07.2024 tarihinde Deniz Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda toplandı. Olağanüstü genel kurul için yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı ikinci toplantı 2 Temmuz Salı günü gerçekleşerek yeni yönetim seçilmiş oldu. 2 Temmuz Salı günü Deniz Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda saat 11.00’da başlayacak olağanüstü genel kurulun toplantı gündem maddeleri ise şu şekilde;

1- Açılış ve Yoklamanın yapılması

2- İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşu

3- Divan heyeti oluşturulması

4- Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması

5- Denetim Kurulu raporunun okunması

6- Yeni branş açılması hakkında görüşülmesi

7- Yönetim Kurulu ve Denetim kurulunun ayrı ayrı ibraları,

8- Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri seçimi,

9- Dilek ve temenniler

10- Kapanış

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü, yönetim kurulunca alınan olağanüstü genel kurul kararının ardından 02.07.2024 tarihinde Deniz Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda toplandı. Olağanüstü genel kurul için yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı ikinci toplantı 2 Temmuz Salı günü gerçekleşen toplantıda Hadi Türk Başkan seçildi ve yönetim kurulu belirlendi.

Hadi Türk konuşmasında şunları dile getirdi ;

Bugün burada, BB Bodrumspor Kulübü Derneği’nin geleceğini konuşmak ve sizlerle paylaşmak üzere bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Öncelikle, kulübümüzün 14 yıldır başkanlığını yürüten Sayın Rıza Karakaya’ya ve geçmiş yönetimlerimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu süre zarfında kulübümüze olan katkıları ve özverili çalışmaları için minnettarız.
Yönetimi devraldığımız bu yeni dönemde, aramıza katılan yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, kulübümüzü daha da ileriye taşımak ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak için kararlıyız. Yeni yönetim olarak amacımız, amatör branşlarda başarılar elde etmek ve derneğimizi kendi kendine yeten, sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmaktır.

Hedeflerimiz ve Projelerimiz

1. Amatör Branşlarda Başarı:

Kulübümüzün amatör branşlarını destekleyerek, genç yeteneklere fırsat tanımak ve onların gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz.
Voleybol şubemizde elde ettiğimiz başarıları, diğer branşlara da yaymayı hedefliyoruz.

Finansal İstikrar ve Sürdürülebilirlik:

Derneğimizin mali yapısını güçlendirmek için çeşitli gelir getirici projeler üzerinde çalışacağız. Bunlar arasında gayrimenkul yatırımları ve dijital projeler yer almaktadır.

Bu hedefler doğrultusunda, kulübümüzün mali yapısını güçlendirmek ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte, BB Bodrumspor Kulübü Derneği’ni daha güçlü ve başarılı bir hale getireceğimize inanıyorum.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Hep birlikte, güzel günler göreceğimizden hiç şüphem yok.

2024-2025 Senesi Olağan Üstü Genel Kurulumuz Yapıldı

Bodrum Sizinle Gurur Duyuyor

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir